Wnętrza mieszkania przy ul. Obrońców Tobruku w Warszawie

Ciepło i nowoczesność

Nr projektu W181
Realizacja 2015
Powierzchnia 98 m2

Przedmiotem kompleksowego projektu wyglądu i realizacji wnętrza było dwupoziomowe mieszkanie w budynku zlokalizowanym w otoczeniu parku przy Forcie Bema w Warszawie.

Lokal mimo znacznego metrażu był trudny do wygodnego i funkcjonalnego zaaranżowania. Konieczne było zaprojektowanie i użycie kreatywnych rozwiązań tj. łamane dwudzielne drzwi zajmujące mniej miejsca od standardowych.

Wnętrza zostały zrealizowane kilka lat temu, a tym samym możliwa jest ocena zaproponowanych rozwiązań z perspektywy czasu. Nasi klienci zapewniają nas o pełnym zadowoleniu z projektu.

Zdjęcia: Dariusz Majger

Opinia klienta

Choć subiektywnie mieszkanie dla nas jest najpiękniejsze, to zwrócić należy uwagę na zachwyt odwiedzających (naszych gości), którzy są pełni podziwu dla dobrego stylu projektu.

– Magdalena i Norbert