Rezydencja k/ Podkowy Leśnej

Dom zbudowany wokół jasnego salonu z otwartymi, przenikającymi się pomieszczeniami.

Nr projektu A113
Projekt 2009
Realizacja 2010
Powierzchnia 450 m2

Centrum rezydencji stanowi dwukondygnacyjny salon, który jest widoczny prawie z każdego miejsca budynku. Na parterze łączy się z basenem oraz kuchnią i jadalnią zaś na piętrze otoczony jest antresolą, z której wchodzi się do wszystkich pokoi i łazienek.

Elewacje w nowoczesnej kolorystyce, jasne lecz kontrastowe z elementami czarnego hpl i białego drewna.

Dwa duże tarasy łączą salon oraz basen z ogrodem od strony południowej. Ta część domu jest najbardziej otwarta i nasłoneczniona.

Opinia klienta

Współpraca z pracownią przebiegała bez zarzutów. Polecamy przyszłym Inwestorom usługi firmy reprezentowanej przez Pana Piotra Lewandowskiego.

– Joanna i Eric M.

Dodatkowe materiały

Obejrzyj projekt wnętrza