Ośrodek rehabilitacji „Biomicus” w Warszawie

Nowoczesny ośrodek rehabilitacji

Nr projektu W137
Projekt 2012
Projekt wnętrz 2013
Powierzchnia 547 m2
Inwestor Fundacja Dzieciom ”Zdążyć z pomocą”

Projekt aranżacji scalił cztery lokale w Warszawie, przy ul. Pańskiej na potrzeby na potrzeby kolejnego ośrodka bezpłatnej rehabilitacji Fundacji Dzieciom „Zdążyć z pomocą”.

Na jego powierzchni mieści się, oprócz wygodnego zaplecza dla pracowników i gości ośrodka , 7 gabinetów do pracy indywidualnej, duża sala rehabilitacyjna na 6 stanowisk oraz sala przeznaczona na arteterapię, terapię grupową i warsztaty terapii zajęciowej.

Wnętrza zaprojektowane z zastosowaniem najnowocześniejszej technologii ale z myślą o dzieciach. Wesołe i kojące, mające na celu uprzyjemnić czas spędzony podczas rehabilitacji.

Zdjęcia: Grzegorz Pędzich

Opinia klienta

Polecamy firmę A8Architektura, wszystkim tym, którzy oczekują wysokiej jakości i trwałości zastosowanych rozwiązań.

– Fundacja Dzieciom ” Zdążyć z pomocą”